Oldalak

2012. február 3., péntek

2012-02-03 Péntek
Tényleg péntek van?

Kezdem egy kicsit elveszíteni az időérzékemet. A kórházban csak éjjelek és nappalok vannak, a napok amúgy kicsit egysíkúan telnek, főleg mióta pihi van, nem tolnak semmit a testembe, hanem hagyják azt regenerálódni.

A reggel szokás szerint katasztrofális volt, úgy tűnik fel kell ismernem, hogy ez itt már csak így működik. Nehezen ébredtem és csak a falat volt kedvem bámulni.

Aztán a reggelivel és Csirke nyaggatásával sikerült urrá lennem saját bajaimon és onnantól nagyon jól alakult a nap.

Köszönöm szépen nektek, akik itt voltatok ma velem és feldobtátok a napomat. Ma tényleg érdekes témákról trécselhettem, társasjátékozhattam és isteni kajákat ehettem. Nagyon kerek volt a mai nap.

Reggel Csirke csatlakozott legkorábban és délutánig velem is maradt. Kinéztünk egy kártyajátékot a neten (Kaszinó), ami két személyre is szórakozást nyújt és a Wikipédia leírása nyomán elkezdtük játszani. Elsőre nehezen ismertük fel a játék ízét, és még mindig nem állítom, hogy tudom, mikor milyen stratégiát kell alkalmazni, de tényleg jót játszottunk együtt.

Ebéd után szunyókáltam egyet (igen, tök jó, hogy megtehetem). Majd meglátogatott Botyi és Sósga. Ők is gyakorló apukák, hasonló korú gyermekekkel, ezért a téma a gyereknevelés, a mindenféle pluszfoglalkozások és a gyermekek fejlesztése voltak. Jót beszélgettünk és jó volt hallani, hogy más is a fejlesztések reális korlátozásával van elfoglalva, nem vagyok egyedül a harcomban. Ugyanis a lányok (anyukák) egymást buzdítják az Alapozó terápia, az orrmelléküreg tisztítás és egy nyalánkságok igénybe vételében és nekünk "fiúknak" kell megálljt parancsolni néha.

Szinte Botyiék után azonnal jött Krisztina és hozott társasjátékokat. A Tikal nevezetű játékkal játszottunk egy kört. Nagyon nehezen indult, mert elég bonyik a szabályok, de a végére mindketten élveztük a játékot és el is ment vele a komplett délután.

Este pedig Öcsi csatlakozott. Ő koronázta meg a mai napot. Négylábú vacsorát hozott! Marhahúst párolva, körettel. Nyammm. A kórházi kajában sajnos ismeretlen a négylábú hús, (Halkan jegyzem meg néha a hús mint olyan hiányzik) és most nagyon jól esett ez a vacsora.
Ezen kívül mg sokat beszélgettünk a családról, az emberi kapcsolatokról, rokonságról, mindenféléről és a végén még lábmasszázst is kaptam. Köszönök mindent!

Tényleg nagyon kerek nap volt a mai ezáltal.
Még egy kis infó csöpögött ma reggel a doktornénitől. A HLA tesztek (donortesztek) sajnos nem várhatóak a jövő héten, kb. két hét mire elkészülnek.
Géró Peti (kollégám) egyik rokona (aki hasonló területen dolgozik külföldön) visszaigazolta, hogy az azonosított betegség és az alkalmazni tervezett terápia összhangban van. További információkat próbálok még majd szerezni a genetikai vizsgálatokról, de a doktornő elmondása szerint minden eddigi tesztem negatív lett, ami pozitív várakozásokra adhat okot.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Attila!
    Jó volt olvasni a mai bejegyzésedet is:) persze a "falnézős sorok" utánit :))))
    Legyen még sok sok ilyen kerek napod, mint a mai volt!
    Ölelés,
    M.

    VálaszTörlés