Oldalak

2012. szeptember 10., hétfő

Nyugalom

2012-09-10 Hétfő

Ma sem fog semmi eget rengető történni. Ahogy eddig is, telnek a napok lassan, békésen, eseménytelenül. Kapom a napi fix mérgemet (15 mg Cytosar) meg hozzá a két liter vizemet. A két liter víz  lecsepegése miatt pórázon vagyok egész délelőtt, délután pedig sétálok egy nagyot, olvasgatok, filmet nézek, ilyenek. Tisztára mint egy szanatóriumban.
Szerencsére semmi komolyabb mellékhatást nem érzek eddig, hacsak azt nem, hogy hosszabban alszok éjjel és néha napközben is elnyom az álom, meg hogy a fizikai teljesítmény egyre több akaraterőt igényel. Tegnap is lesétáltam a három kört, de közben többször fel akartam adni...

Sok érdekeset nem tudok megosztani veletek, lényegében folyamatban van a kezelésem, tehát gurul a szekér a maga útján csak hagyni kell, hogy lassan peregjenek a napok.

Amit ma délután akarok, az egy bevásárlás, mert már nagyon kifogyóban vannak a készletek. Ma reggel vettek vért, ezért lesz egy friss vérképem és a nővérkék kapták meg a doktornőtől a felelősséget, hogy kiengedjenek bevásárolni, ha azt a vérképem megengedi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése