Oldalak

2012. július 10., kedd

Kezdődik a kezelés

2012-07-10 Kedd

Az istenek végre eldöntötték, hogy mi kell nekem. Ma délután jött a doktornőm és elmondta, hogy már egyértelműen visszaesett a máj-aktivitásom, ezért elkezdik a kezelést. Ebben a szent pillanatban már folyik belém a Doxorubicin (szép, piros), nemsokára jön a Vindesine és kaptam tablettában Prednisolone-t (ami szteroid, tehát puffadhatok, hízhatok, vizesedhetek tőle). Holnaptól csak a szteroidot kapom 6 napig, majd a hetedik napon ismét jön a fenti két infúzió, utána újabb 6 nap szteroid.
Ez a mostani ciklusom mérgezési terve, tehát 14 napig tart, ahol a mai az első nap. Utána egy kis felépülési időszak, majd hazamenetel és szünet nélkül megkezdik a Re-indukció második felét, ami újabb 14 napos mérgezést ad.

Egyelőre semmi vészes hatás, minden rendben.

Volt ma nálam megint Marci és ez egy dolgot juttatott eszembe:
Gyertek látogatni!

Mostantól kb. augusztus végéig megint itt vagyok bezárva a kórházban. Ameddig a kapacitásaim engedik, szeretnék dolgozgatni, de nagyon jó amikor eljöttök hozzám és meglátogattok, beszélgetünk kicsit.
Tudom, hogy mindenki nyaral, de talán nem folyamatosan. Szóval egy nem túl hajtós nyári délután, munka után eljöhetnétek látogatni!

Marcival nagyon jót beszélgettünk. Sok a közös vonás vele. A saját önszántából ugrott ki a cégből és vágott bele az útkeresésbe. Tisztelem ezért. Beszélgettünk jógáról, önmagad figyeléséről és megismeréséről, a megfelelési kényszerről, sok-sok érdekes dologról. Nagyon jó volt, hogy jöttél Marci!

1 megjegyzés:

  1. Szia! Csíkból holnap érkezem vissza, így meglátogatlak az biztos:)Közben jövőhéten táborlebonyolítással foglalatoskodom, előtte viszont beugrom hozzád! Ölellek, szeretettel, hamarosan személyesen is,
    M.

    VálaszTörlés